Ikkunateippaukset

Näyteikkuna on tärkeä osa yrityksen ulkoasua ja asiakkaiden kiinnostusta yritystä kohtaan. Siihen kannattaa varata aikaa ja vaivaa sekä varmistaa, että työstä vastaa ammattitaitoinen suunnittelija. Me käytämme ikkunateippauksissa aina laminoituja, vähintään 5 – 7 vuotta paikallaan pysyviä teippejä tai kuvatulosteita.

Laminoitu kuvatuloste kestää pesua myös talvella. Sama ei ole mahdollista laminoimattomalla teipillä. Tulostusleveyden ollessa max. 150 cm, usea teippaus voidaan toteuttaa yhdestä vuodasta. Sitä suuremmat tehdään paneloimalla asennusvaiheessa limittämällä n. 10 mm. Tämän jälkeen varmistetaan teipin mahdollisen kutistumisen aiheuttama rako. Suurkuvia paneloitaessa otamme myös aina huomioon teipattavan kohteen vaatimukset, vaaka- tai pystypanelointi, ja jos mahdollista, niin saumat huomaamattomiin kohtiin.

Teippaukset voidaan toteuttaa niin ulko- kuin sisäpuoleisina, myös kuvatulosteet.

Asiakkaamme ehdoilla

Meiltä saat asiantuntevaa, toiveitasi kuuntelevaa palvelua. Saat meiltä mittatarkat teipit asennusvalmiina myös omiin tai mainostoimiston kanssa suunniitelemiisi aineistoihin. Toimitamme teipit kilpailukykyisin hinnoin nopeasti ympäri Suomen. Käytämme rahtisopimustoimittajaa, jonka sopimushintamme on kokonaisuudessaan sinun eduksesi, eikä pakettia tarvitse noutaa mistään -se tuodaan suoraan Sinulle.

Pyöreät, soikeat, monikulmaiset tai muuten vaikeasti oikeaan asentoon teipattavat tulosteet merkitsemme asennusviivoin joista on helppo mitata oikea asento.

Ammattitaitoiset asentajamme toimivat tällä hetkellä kattavasti Suomen alueella. Hoidamme teippiasennukset Helsinki – Turku – Vaasa – Jyväskylä – Lappeenranta – alueen sisällä. Kysy meiltä lisää! Laajan asennusalueen vuoksi pystymme toimittamaan suuremmatkin kokonaisuudet aina samalla ohjeistuksen tarkkuudella ja laadukkaasti toteutettuna.

Vaikka ammattitaidollamme teemme asennukset suunnitettelusta ikkunaan asti, voit aina myös asentaa teipit itse näin halutessasi. Asiakkainamme ovat mm. Pohjantähti, Aktia, LKV.

Powered by WordPress | New cell phones free at BestInCellPhones.com | Thanks to Best T-Mobile Deals, Facebook Games and Debt Advice